Cateringmenyer

Passa på att spana in och frestas av våra förslag till trerättersmenyer. Eller varför inte inspireras och tillsammas med oss skapa en helt egen meny? Minimiantalet för catering är 10 personer.
Låt smaka!

 

Meny 1

 

Förrätt

Krämig jordärtskockssoppa med salthalstrad pilgrimsmussla serveras med löjrom och örtolja.

 

Varmrätt

Konjakrimmat hjortinnanlår serveras med honung och spetskål smaksatt potatisterrin samt mörk tryffelsås och sticklök.

 

Dessert

Ljummen chokladgatoue med hallonsorbet samt apelsinsirap.

 

Pris 379 kr

 

Meny 2

 

Förrätt

Mild anklevermousse på sockerrostad toast med balsamicovinäger inkokta fikon samt nymalen svartpeppar och färska ärtskott.

 

Varmrätt

Skinnhalstrad gösfilé med dill och pepparrotkrossad mandelpotatisbakelse serveras med skummig blåmusselsås smaksatt med apelsin och fänkål.

 

Dessert

Vanilj- och kaffebrulé serveras med friterad färskostrulle smaksatt med honung och choklad.

 

Pris 369 kr

 

Meny 3

 

Förrätt

Timjan och vitlökscarpaccio på kalvfilé med hyvlad parmesanost och olivolja samt portabella och sidfläsksstrudel.

 

Varmrätt

Smörstekt majskycklingbröst med potatis och palsternackspuré serveras med gräslökssås samt kumminrostad Karl-Johansvamp.

 

Dessert

Vaniljglass med varma hjortron.

 

Pris 355 kr

 

Meny 4

 

Förrätt

Getostmousse med jungfrusallad och fikonmarmelad samt saltrostade solrosfrön

 

Varmrätt

Skinnhalstrad uerfilé med basilikahummersås samt mandelpotatissauté med spenat och grön minisparris.

 

Dessert

Varma hjortron med vaniljglass.

 

Pris 355 kr

 

Meny 5

 

Förrätt

Gravad oxfilé med ört och tryffelsyltad lök och palsternacka samt körsbärssirap.

 

Varmrätt

Gravad oxfilé med ört och tryffelsyltad lök och palsternacka samt körsbärssirap.

 

Dessert

Frusen kokosmousse med mangosorbet och karamelliserade nötter.

 

Pris 365 kr

 

Meny 6

 

Förrätt

Krämig kantarellsoppa med dillslungad kronärtskocka och kräftstjärtar.

 

Varmrätt

Rådjursinnanlår med gula kantareller och äpplesauté samt pumpapotatisterrin serveras med mörk tryffelsås.

 

Dessert

Chokladbruleé serveras med rom och apelsinsallad.

 

Pris 389 kr

 

Meny 7

 

Förrätt

Chevice på röding serveras med gratinerad chèvre samt tryffel och rosmarinhonung.

 

Varmrätt

Ört och vitlöksmarinerad lammytterfilé med rödvinssås serveras med kompott på potatis, fetaost, paprika, oliver och kaprisblomma.

 

Dessert

Varma hjortron serveras med vaniljglass.

 

Pris 395 kr

 

Meny 8

 

Förrätt

Rökt vildsvin serveras med marmelad på minipattisson och rostad hasselnötsvinägrett.

 

Varmrätt

Halstrad gösfilé med spenat, lök och parmesanpotatisgratäng serveras med mild greencurrysås.

 

Dessert

Vanilj och yoghurtkräm serveras med cointreau marinerade blåbär och nougattäcke.

 

Pris 395 kr

 

Meny 9

 

Förrätt

Palsternackssoppa med lime och koriander marinerad black tigerspett.

 

Varmrätt

Kalventrecote med mörk tryffelsås, färska rödbetor smaksatta med stjärnanis och nötbrynt smör samt örtrösti.

 

Dessert

Tarte tartain serveras med äpplesorbet och chokladstick.

 

Pris 399 kr

 

Konferans

Konferens

Boka konferans för ditt företag här.

Boende

Boende

Bo på ett av Arvikas i särklass lyxigaste hotell.

SPA

Oscar statt SPA

Koppla av på våran SPA avdelning med olika behandlingar.