Cateringmenyer

Vi vill gärna vara delaktig i Er fest och tar gärna fram en meny för ert ändamål och vilken tid på säsongen
som råder med en god vilträtt eller sommarrätt. Skall maten fraktas långt innan servering är viktig info för att vi skall kvalitetssäkra vår produkt.

Kontakta gärna vår kökschef Mattias på telefon: 0570-178 83 så pratar vi vidare om hur vi kan hjälpa till med er matupplevelse.

 

Minimiantalet för catering är 10 personer.
Låt smaka!

 

 

Menyexempel:

 

Förrätter:

- Krämig jordärtskockssoppa med salthalstrad pilgrimsmussla serveras med löjrom och örtolja.

- Timjan och vitlökscarpaccio på kalvfilé med hyvlad parmesanost och olivolja samt portabella och sidfläsksstrudel.
- Rökt vildsvin serveras med marmelad på minipattisson och rostad hasselnötsvinägrett.

 

Varmrätter:

- Konjakrimmat hjortinnanlår serveras med honung och spetskål smaksatt potatisterrin samt mörk tryffelsås och sticklök.
- Smörstekt majskycklingbröst med potatis och palsternackspuré serveras med gräslökssås samt kumminrostad Karl-Johansvamp.
-  Gravad oxfilé med ört och tryffelsyltad lök och palsternacka samt körsbärssirap.
- Ört och vitlöksmarinerad lammytterfilé med rödvinssås serveras med kompott på potatis, fetaost, paprika, oliver och kaprisblomma.

 

Desserter:

- Ekologisk crème brulee serveras med färska bär
- Vitchoklad pannacotta på browniebotten serveras med varma hjortron

- Ljummen chokladfondant serveras med ekologisk hallonsorbet samt färska bär

 

 

Konferans

Konferens

Boka konferans för ditt företag här.

Boende

Boende

Bo på ett av Arvikas i särklass lyxigaste hotell.

SPA

Oscar statt SPA

Koppla av på våran SPA avdelning med olika behandlingar.