Menyer

 

 

Nu börjar vi med våran populära Sommar lunchbuffé.

Flera härliga rätter att välja på. Gäller Måndag till Lördag.

 

Vecka 26. Måndag till Lördag.

 

Helstekt fläskytterfilé serveras med rostad potatis och pepparsås.

 

Dill och vitvinsgratinerad sejfilé med färskpotatis och citron.

 

Pasta med kyckling soltorkade tomater, grönsaker, grädde och parmesan.

 

Vegetariskt: Tomat och blomkålspaj.

 

 

 

Vecka 27. Måndag till Lördag.

 

Smörstekt kycklingfilé serveras med mörk rödvinssås och krämig potatisgratäng.

 

Panerad rödspätta med kokt potatis och hemmagjord dansk remouladsås.

 

Pasta med krämig sås på bacon, blomkål, grädde och parmesan.

 

Vegetariskt: Kryddig nudelwook med chili, ingefära, grönsaker och quorn.

 

 

 

Vecka 28.  Måndag till Lördag.

 

Helstekt fläskfilé med rostade potatisklyftor med ört smak serveras med bearnaise.

 

Mustig kycklinglårsgryta "Coq au vine".

 

Pocherad torsk toppad med kapris, tomat och persilja serveras med skirat smör och kokt potatis.

 

Vegetariskt: Lasagne.

 

 

 

Vecka v29.  Måndag till Lördag.

 

Kryddbakad fläskkarré serveras med provensalsk potatis och krämig äppelcidersås.

 

Halstrad laxfilé serveras med färskpotatis och örtsmaksatt fetaostkräm.

 

Pasta Bolognese.

 

Vegetarisk: Grönsaksfylld paprika.

 

Vecka 30.  Måndag till Lördag.

 

Helstekt fläskytterfilé serveras med rostad potatis och pepparsås.

 

Dill och vitvinsgratinerad sejfilé med färskpotatis och citron.

 

Pasta med kyckling soltorkade tomater, grönsaker, grädde och parmesan.

 

Vegetariskt: Tomat och blomkålspaj.

 

 

 

Vecka 31. Måndag till Lördag.

 

Smörstekt kycklingfilé serveras med mörk rödvinssås och krämig potatisgratäng.

 

Panerad rödspätta med kokt potatis och hemmagjord dansk remouladsås.

 

Pasta med krämig sås på bacon, blomkål, grädde och parmesan.

 

Vegetariskt: Kryddig nudelwook med chili, ingefära, grönsaker och quorn.

 

 

 

Vecka 32. Måndag till Lördag.

 

Helstekt fläskfilé med rostade potatisklyftor med ört smak serveras med bearnaise.

 

Mustig kycklinglårsgryta "Coq au vine".

 

Pocherad torsk toppad med kapris, tomat och persilja serveras med skirat smör och kokt potatis.

 

Vegetariskt: Lasagne.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

















 

 






 

 

























 





 

 






 

 





 





 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Konferans

Konferens

Boka konferans för ditt företag här.

Boende

Boende

Bo på ett av Arvikas i särklass lyxigaste hotell.

SPA

Oscar statt SPA

Koppla av på våran SPA avdelning med olika behandlingar.