Menyer

  

V19 

 

Måndag:

 

Klassisk biff Stroganoff, serveras med saltgurka, crème fraiche och basmatiris.

 

Veckans vegetariska: Paj med rostade grönsaker och västerbottenost, toppas med bladsallad och örtcreme.

 

Klassisk Ceasarsallad med kyckling, bacon och Statt´s berömda dressing.

 

Dagens pastarätt: Alltid gjord på färska grönsaker och toppas med riven parmesan.

 

 

Tisdag:

 

Ört och mandelbakad torsk, serveras med potatispuré samt skirat smör smaksatt med citron.

 

Veckans vegetariska: Paj med rostade grönsaker och västerbottenost, toppas med bladsallad och örtcreme.

 

Klassisk Ceasarsallad med kyckling, bacon och Statt´s berömda dressing.

 

Dagens pastarätt: Alltid gjord på färska grönsaker och toppas med riven parmesan.

 

 

Onsdag:

 

Mörbakad högrev serveras med råstekt potatis, örtsmör och rödvinsås.

 

Veckans vegetariska: Paj med rostade grönsaker och västerbottenost, toppas med bladsallad och örtcreme.

 

Klassisk Ceasarsallad med kyckling, bacon och Statt´s berömda dressing.

 

Dagens pastarätt: Alltid gjord på färska grönsaker och toppas med riven parmesan.

 

 

Torsdag:

 

Pannbiff smaksatt med bacon och persilja, serveras med pepparsås och kokt potatis.

 

Veckans vegetariska: Paj med rostade grönsaker och västerbottenost, toppas med bladsallad och örtcreme.

 

Klassisk Ceasarsallad med kyckling, bacon och Statt´s berömda dressing.

 

Dagens pastarätt: Alltid gjord på färska grönsaker och toppas med riven parmesan.

 

Fredag:

 

Grillad fläskfilé serveras med potatisterrin smaksatt med västerbotten samt ramslökssmörad rödvinssås.

 

Veckans vegetariska: Paj med rostade grönsaker och västerbottenost, toppas med bladsallad och örtcreme.

 

Klassisk Ceasarsallad med kyckling, bacon och Statt´s berömda dressing.

 

Dagens pastarätt: Alltid gjord på färska grönsaker och toppas med riven parmesan.

 

 

V20 

 

Måndag:

 

Grillad kycklingfilé serveras med basmatiris och ratatouille.

 

Veckans vegetariska: Morotsbiffar serveras med grönsaksris och ratatouille.

 

Klassisk Ceasarsallad med kyckling, bacon och Statt´s berömda dressing.

 

Dagens pastarätt: Alltid gjord på färska grönsaker och toppas med riven parmesan.

 

Tisdag:

 

Fisk och skaldjursgryta smaksatt med fänkål och örter serveras med kokt potatis.

 

Veckans vegetariska: Morotsbiffar serveras med grönsaksris och ratatouille.

 

Klassisk Ceasarsallad med kyckling, bacon och Statt´s berömda dressing.

 

Dagens pastarätt: Alltid gjord på färska grönsaker och toppas med riven parmesan.

 

Onsdag:

 

Hjortfärsbiffar serveras med skogssvampsås, stekt potatis och lingon.

 

Veckans vegetariska: Morotsbiffar serveras med grönsaksris och ratatouille.

 

Klassisk Ceasarsallad med kyckling, bacon och Statt´s berömda dressing.

 

Dagens pastarätt: Alltid gjord på färska grönsaker och toppas med riven parmesan.

 

Torsdag:

 

Stängt.

 

Fredag:

 

Grillad fläsknoisette serveras med friterad potatis och ädelostsås.

 

Veckans vegetariska: Morotsbiffar serveras med grönsaksris och ratatouille.

 

Klassisk Ceasarsallad med kyckling, bacon och Statt´s berömda dressing.

 

Dagens pastarätt: Alltid gjord på färska grönsaker och toppas med riven parmesan.

 

 

V21 

 

Måndag:

 

Stekt fläsk serveras med löksås, kokt potatis och lingon.

 

Veckans vegetariska: Sparris och parmesanfylld portabellosvamp serveras med rostade rotsaker och vitlökscrème. 

 

Klassisk Ceasarsallad med kyckling, bacon och Statt´s berömda dressing.

 

Dagens pastarätt: Alltid gjord på färska grönsaker och toppas med riven parmesan.

 

 

Tisdag:

 

Panerad rödspätta serveras med dansk remouladsås och kokt potatis.

 

Veckans vegetariska: Sparris och parmesanfylld portabellosvamp serveras med rostade rotsaker och vitlökscrème. 

 

Klassisk Ceasarsallad med kyckling, bacon och Statt´s berömda dressing.

 

Dagens pastarätt: Alltid gjord på färska grönsaker och toppas med riven parmesan.

 

 

Onsdag:

 

Mörbakad karré serveras med rödvinsås samt pestoslungad potatis med bladspenat och ruccola

 

Veckans vegetariska: Sparris och parmesanfylld portabellosvamp serveras med rostade rotsaker och vitlökscrème. 

 

Klassisk Ceasarsallad med kyckling, bacon och Statt´s berömda dressing.

 

Dagens pastarätt: Alltid gjord på färska grönsaker och toppas med riven parmesan.

 

 

Torsdag:

 

Klassisk Biff ála Lindström med rödbetor och kapris. Serveras med koktpotatis, rödvinsås och crème fraiche.

 

Veckans vegetariska: Sparris och parmesanfylld portabellosvamp serveras med rostade rotsaker och vitlökscrème. 

 

Klassisk Ceasarsallad med kyckling, bacon och Statt´s berömda dressing.

 

Dagens pastarätt: Alltid gjord på färska grönsaker och toppas med riven parmesan.

 

Fredag:

 

Parmalindad kycklingfilé serveras med balsamicosås, rostad potatis samt tomat och haricots verts-sallad.

 

Veckans vegetariska: Sparris och parmesanfylld portabellosvamp serveras med rostade rotsaker och vitlökscrème. 

 

Klassisk Ceasarsallad med kyckling, bacon och Statt´s berömda dressing.

 

Dagens pastarätt: Alltid gjord på färska grönsaker och toppas med riven parmesan.

 

 

V22 

 

Måndag:

 

BBq- marinerad fläskytterfilé serveras med ljummen färskpotatissalld, primörer och crème på soltorkade tomater.

 

Veckans vegetariska: Rotsaksbiffar serveras med ljummen färskpotatissallad samt crème på soltorkade tomater.

 

Klassisk Ceasarsallad med kyckling, bacon och Statt´s berömda dressing.

 

Dagens pastarätt: Alltid gjord på färska grönsaker och toppas med riven parmesan.

 

 

Tisdag:

 

Pocherad torskrygg serveras med tomat, bacon, kapris, skirat smör och potatis pure.

 

Veckans vegetariska: Rotsaksbiffar serveras med ljummen färskpotatissallad samt crème på soltorkade tomater.

 

Klassisk Ceasarsallad med kyckling, bacon och Statt´s berömda dressing.

 

Dagens pastarätt: Alltid gjord på färska grönsaker och toppas med riven parmesan.

 

 

Onsdag:

 

Hemlagad Kalvstek serveras med sötsur dillsås, smörslungade morötter och kokt potatis.

 

Veckans vegetariska: Rotsaksbiffar serveras med ljummen färskpotatissallad samt crème på soltorkade tomater.

 

Klassisk Ceasarsallad med kyckling, bacon och Statt´s berömda dressing.

 

Dagens pastarätt: Alltid gjord på färska grönsaker och toppas med riven parmesan.

 

 

Torsdag:

 

Persiljejärpar serveras med cognacsås, pressgurka och kokt potatis.

 

Veckans vegetariska: Rotsaksbiffar serveras med ljummen färskpotatissallad samt crème på soltorkade tomater.

 

Klassisk Ceasarsallad med kyckling, bacon och Statt´s berömda dressing.

 

Dagens pastarätt: Alltid gjord på färska grönsaker och toppas med riven parmesan.

 

Fredag:

 

Helstekt fläskfilé serveras med potatisgratäng och krämig grönpepparsås.

 

Veckans vegetariska: Rotsaksbiffar serveras med ljummen färskpotatissallad samt crème på soltorkade tomater.

 

Klassisk Ceasarsallad med kyckling, bacon och Statt´s berömda dressing.

 

Dagens pastarätt: Alltid gjord på färska grönsaker och toppas med riven parmesan.

 

 

V23 

 

Måndag:

 

Grillad kycklingfilé serveras med provencalsk potatis och tzatziki.

 

Veckans vegetariska: Vegetarisk lasagne serveras med fransk tomatsallad.

 

Klassisk Ceasarsallad med kyckling, bacon och Statt´s berömda dressing.

 

Dagens pastarätt: Alltid gjord på färska grönsaker och toppas med riven parmesan.

 

Tisdag:

 

Halstrad lax serveras med hollandaisesås och dillkokt färskpotatis.

 

Veckans vegetariska: Vegetarisk lasagne serveras med fransk tomatsallad.

 

Klassisk Ceasarsallad med kyckling, bacon och Statt´s berömda dressing.

 

Dagens pastarätt: Alltid gjord på färska grönsaker och toppas med riven parmesan.

 

Onsdag:

 

Piccata på fläskytterfile, serveras med kryddig bbq-sås och basmatiris.

 

Veckans vegetariska: Vegetarisk lasagne serveras med fransk tomatsallad.

 

Klassisk Ceasarsallad med kyckling, bacon och Statt´s berömda dressing.

 

Dagens pastarätt: Alltid gjord på färska grönsaker och toppas med riven parmesan.

 

Torsdag:

 

Rostbiff serveras med rostade rotsaker, bladspenat och skogssvampssås.

 

Veckans vegetariska: Vegetarisk lasagne serveras med fransk tomatsallad.

 

Klassisk Ceasarsallad med kyckling, bacon och Statt´s berömda dressing.

 

Dagens pastarätt: Alltid gjord på färska grönsaker och toppas med riven parmesan.

 

Fredag:

 

Kalv-Wallenbergare serveras med krämig gräddsås, gröna ärtor, lingon och kokt potatis.

 

Veckans vegetariska: Vegetarisk lasagne serveras med fransk tomatsallad.

 

Klassisk Ceasarsallad med kyckling, bacon och Statt´s berömda dressing.

 

Dagens pastarätt: Alltid gjord på färska grönsaker och toppas med riven parmesan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



 





 





 

 

 






 

 

























 





 

 






 

 





 





 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Konferans

Konferens

Boka konferans för ditt företag här.

Boende

Boende

Bo på ett av Arvikas i särklass lyxigaste hotell.

SPA

Oscar statt SPA

Koppla av på våran SPA avdelning med olika behandlingar.