Menyer

 

  

 

Från vecka 27 serverar vi vår stora lunchbuffe. Blanda fritt mellan fyra varmrätter och salladsbuffé. Välj på tre sorters juice, vatten eller mjölk samt kaffe och kaka.   

 

V.31

Helstekt fläskytterfilé med rostad potatis och pepparsås.

Panerad rödspätta med kokt potatis och remouladsås.

Pasta med kyckling, soltorkade tomater, grönsaker, grädde och parmesan.

Vegetariskt: Helstekt blomkål med kapris, salvia och brynt smör.

 

 

V.32

Kycklingfilé serveras med  rödvinssås och potatisgratäng.

Vitvinsgratinerad torsk serveras med färskpotatis och citron.

Caesarsallad med krutonger och riven parmesan.

Vegetariskt: Nudelwook med chili ingefära grönsaker och quorn

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

















 

 






 

 

























 





 

 






 

 





 





 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Konferans

Konferens

Boka konferans för ditt företag här.

Boende

Boende

Bo på ett av Arvikas i särklass lyxigaste hotell.

SPA

Oscar statt SPA

Koppla av på våran SPA avdelning med olika behandlingar.