Veckans lunch

Vecka 10

Måndag

Smörstekt kycklingfilé serveras med basilikasmörsås och ugnsbakad klyftpotatis samt parmesanbakad tomat.

Tisdag

Rimmat fläsk med krämig löksås och kokt potatis serveras med en sötsyrlig sallad på äpple, morot, vitkål och persilja

Onsdag

Stora persiljekryddade nötfärsjärpar med gräddsås serveras med en röra av rårörda lingon, tärnad morot och purjolök samt kokt potatis

Torsdag

Fläskschnitzel fylld med örter och Chevrékräm serveras med svarvad rödbeta och tryffelgräddsås samt stekt kulpotatis

Fredag

Nattbakad rödvinsmarinerad högrev serveras med mörk fransk rödvinssås samt mandelpotatispuré och concassé på rotfrukter och tomat

Veckans soppa

På bringa och högrev serveras med knaperstekt bacon, romansallad, pepper jack ost, bifftomat, tryffelmajonnäs samt pommes.

Veckans vegetariska

BBQ kryddad jackfruit serveras i hamburgerbröd med friterad mandelpotatis samt coleslaw på ananas och röd spetskål

Salladsalternativ

Ceasarsallad, välj mellan kyckling / räkor eller halloumi.