Ugnsbakad kycklingfilé med knaperstekt bacon, fetaost- och purjolöksröra serveras med champinjonsås samt mörk oxbuljong- och gurkmejakokt ris
Sprödbakad torskfilé serveras med kall dillkryddad skaldjurskräm som toppas med svarvad rödbeta och citron samt kokt potatis
Kryddiga pannbiffar serveras med krämig persiljegräddsås samt mos på palsternacka, morot och potatis
Lågtempad plommonspäckad karré med gräddsås samt kryddsmör smaksatt med rödbetor och tryffel serveras med ugnsbakad klyftpotatis
Helstekt fläskfilé serveras med persilja och vitlöksrostade rotfrukter samt krämig potatisgratäng och ädelostssås
På bringa och högrev serveras med knaperstekt bacon, romansallad, pepper jack ost, bifftomat, tryffelmajonnäs samt pommes.
Breda glasnudlar serveras med vegetarisk köttfärssås som toppas med persilja, parmesan och vitlökskräm
Ceasarsallad, välj mellan räkor, kyckling eller halloumi.
Besöksadress
Följ oss på Facebook
Fler kontaktuppgifter
Hotell & Konferens
Restaurang