Veckans lunch

Vecka 20

Måndag

Ugnsbakad kycklingfilé med knaperstekt bacon, fetaost- och purjolöksröra serveras med champinjonsås samt mörk oxbuljong- och gurkmejakokt ris

Tisdag

Sprödbakad torskfilé serveras med kall dillkryddad skaldjurskräm som toppas med svarvad rödbeta och citron samt kokt potatis

Onsdag

Kryddiga pannbiffar serveras med krämig persiljegräddsås samt mos på palsternacka, morot och potatis

Torsdag

Lågtempad plommonspäckad karré med gräddsås samt kryddsmör smaksatt med rödbetor och tryffel serveras med ugnsbakad klyftpotatis

Fredag

Helstekt fläskfilé serveras med persilja och vitlöksrostade rotfrukter samt krämig potatisgratäng och ädelostssås

Veckans soppa

På bringa och högrev serveras med knaperstekt bacon, romansallad, pepper jack ost, bifftomat, tryffelmajonnäs samt pommes.

Veckans vegetariska

Breda glasnudlar serveras med vegetarisk köttfärssås som toppas med persilja, parmesan och vitlökskräm

Salladsalternativ

Ceasarsallad, välj mellan räkor, kyckling eller halloumi.