Veckans lunch

Vecka 11

Måndag

Smörstekt kycklingfilé serveras med krämig basilikasmörsås och ugnsbakad klyftpotatis samt kryddig- sötsur tomat- och avokadosallad.

Tisdag

Ugnsbakad fläskytterfilé serveras med mörk fransk tryffelssås samt svarvad gulbeta och krämig potatisgratäng

Onsdag

Örtmarinerad kycklinglårfilé serveras i mustig gräslökssås samt potatis och grönsakspytt som toppas med picklad rödlök.

Torsdag

Mustig oxgryta med rödvin och bacon serveras med rostad mandelpotatis och toppas med honung- och örtslungade rotfrukter

Fredag

Kryddbakad kalv tri tip serveras i sötsur persiljesmörsås smaksatt med vitvin och grädde serveras tillsammans med kokta morötter och potatispuré

Veckans soppa

På bringa och högrev serveras med knaperstekt bacon, romansallad, pepper jack ost, bifftomat, tryffelmajonnäs samt pommes.

Veckans vegetariska

Kryddig röd linsgryta med citronyoghurt serveras med cheddarfyllda quesadillas

Salladsalternativ

Ceasarsallad, välj mellan kyckling / räkor eller halloumi.