Veckans lunch

Vecka 2

Måndag

-Stängt-

Tisdag

Tempurastekt torskfilé serveras med dansk remuladsås och kokt potatis samt citron och dill

Onsdag

Fläskytterfilé serveras med potatis och rotfruktsgratäng samt krämig sås på tomat, grädde och persilja.

Torsdag

Kryddiga nötfärsjärpar serveras med tryffelgräddsås samt mos på potatis och palsternacka.

Fredag

Kycklingpiccata serveras med råstekt potatis samt sås på soltorkade tomater, grädde och basilika.

Veckans soppa

På bringa och högrev serveras med knaperstekt bacon, romansallad, pepper jack ost, bifftomat, tryffelmajonnäs samt pommes.

Veckans vegetariska

Asiatisk Quorngryta med persilja, chili, ingefära, kokosgrädde och lime serveras med stekt potatis och sockerärtor.

Salladsalternativ

Ceasarsallad, välj på kyckling , räkor eller halloumi.