Veckans lunch

Vecka 21

Måndag

Grillad kycklingfilé serveras med tomatiserad gräddsås samt ört- och vitlöksstekt pyttpotatis smaksatt med rostad majs och avokado samt toppas med svarvad morot.

Tisdag

Fläskschnitzel serveras med rödvinssås, kokt färskpotatis samt ndujasmör, gröna ärtor och citron

Onsdag

Biffstroganoff med sting serveras med ört- och citronkryddat havreris samt basilika-creme fraiche

Torsdag

Kryddig köttfärslimpa med lingon-, mango och plommonchutney serveras med persiljegräddsås samt kokt färskpotatis

Fredag

Fläskytterfilé med krämig potatisgratäng samt persilja- och honungsslungade äpplen serveras med tryffelgräddsås

Veckans soppa

På bringa och högrev serveras med knaperstekt bacon, romansallad, pepper jack ost, bifftomat, tryffelmajonnäs samt pommes.

Veckans vegetariska

Vegetarisk köttfärspaj serveras med krämig örtsås samt syrlig sallad på sojabönor, fänkål och rödkål.

Salladsalternativ

Ceasarsallad, välj mellan kyckling, räkor eller halloumi.