Veckans lunch

Vecka 22

Måndag

Baconlindad kycklingfilé al forno serveras med persilja- och citronsmörsslungad färskpotatis samt kräm på avokado, creme fraiche, tomat och vitlök

Tisdag

Stora örtkryddade köttbullar med krämig gräddsås serveras med mos på potatis och palsternacka samt rårörda lingon.

Onsdag

Nattbakad karré med tryffelgräddsås samt kompott på rödbeta, äpple, russin, örter och honung serveras med färskpotatis

Torsdag

– STÄNGT –

Fredag

Fläsknoisette serveras med brynta champinjoner samt vispat smör på bacon, kapris, persilja och citron samt mörk fransk rödvinssås och friterad potatis

Veckans soppa

Breda risnudlar serveras i thaisås med chili, kokos, ingefära, lime samt toppas med qournbitar och örter

Veckans vegetariska

Breda risnudlar serveras i thaisås med chili, kokos, ingefära, lime samt toppas med qournbitar och örter

Salladsalternativ

Ceasarsallad, välj på kyckling, räkor eller halloumi.