Veckans lunch

Vecka 25

Måndag

Kycklingpiccata serveras med kryddbakat ris samt sås på soltorkade tomater, grädde och basilika

Tisdag

Panerad rödspätta serveras med dansk remuladsås, svarvad morot och kokt färskpotatis samt citron och dill

Onsdag

Fläskytterfilé med krämig potatis och rotfruktsgratäng serveras med chutney på plommon, mango och tomat samt med krämig sås på grädde och persilja.

Torsdag

Kryddiga nötfärsjärpar serveras med tryffelgräddsås samt mos på potatis, bacon, cheddar och palsternacka.

Fredag

– STÄNGT –
Glad midsommar

Veckans soppa

Med Pepper Jackost, romansallad, skivad silverlök och bifftomat samt vår hemmagjorda BBQ-dressing smaksatt med knaperstekt bacon. Allt serveras med pommes och krämig vitlöksdipp.

Veckans vegetariska

Asiatisk Quorngryta med persilja, chili, ingefära, kokosgrädde och lime serveras med jasminris

Salladsalternativ

Ceasarsallad, välj på kyckling / räkor eller halloumi.