Veckans lunch

Vecka 26

Måndag

Fläsknoisette i thaisås med kokos, röd curry, chili, ingefära, persilja och lime serveras med pilaffris.

Tisdag

Stekt panerad torskfilé serveras med räkröra smaksatt med citron och dill serveras med mos på potatis och palsternacka samt smörkokta morötter.

Onsdag

Kryddiga pannbiff med kokt potatis och örtsmörsås serveras med pepparrots kryddad pressgurka och rårörda lingon

Torsdag

Fläskschnitzel serveras med tryffelgräddsås samt nötbrynt rödbetssmör samt klyftpotatis

Fredag

Wallenbergare serveras med gräddsås grön ärtpuré och rårörda lingon samt kokt färskpotatis

Veckans soppa

Med Pepper Jackost, romansallad, skivad silverlök och bifftomat samt vår hemmagjorda BBQ-dressing smaksatt med knaperstekt bacon. Allt serveras med pommes och krämig vitlöksdipp.

Veckans vegetariska

Jaminris med quorn serveras i rödcurrysås med paprika och morot

Salladsalternativ

Ceasarsallad, välj på kyckling / räkor eller halloumi.