Veckans lunch

Vecka 39

Måndag

Krämig kycklinggryta á la King med champinjoner, röd paprika och lime serveras med pilaffris.

Tisdag

Stekt fläsk med löksås serveras med kokt potatis samt syrlig sallad på äpple och rödkål

Onsdag

Stora köttbullar med kokt potatis och gräslökssmörsås serveras med pepparrot smaksatt pressgurka och rårörda lingon.

Torsdag

Krämig Viltskavsgryta med rostade rotfrukter serveras med svartvinbärsgelé och potatismos

Fredag

Stekt fläskytterfilé med sås på creme fraiche smaksatt med örter och mangochutney serveras med klyftpotatis samt smörrostade morötter.

Veckans soppa

180g hamburgare av högrev serveras med knaperstekt bacon, romansallad, pepperjack ost, bifftomat, tryffelmajonnäs samt pommes.

Veckans vegetariska

Potatis- och rotfruktsbiffar smaksatt med fetaost serveras med havreris samt vitlök och persiljedressing.

Salladsalternativ

Ceasarsallad, välj på kyckling / räkor eller halloumi.