Köttfärslimpa serveras med persiljegräddsås och rårörda lingon samt mos på sötpotatis och palsternacka.
Fläsknoisette serveras med rödvinssås samt krämig örtsås, ugnsbakade kulpotatis och rostade rotgrönsaker
Viltfärsbiffar serveras med riven råkost i sötsur lingonkompott och skogssvampsås samt stekt klyftpotatis
Stekt kycklingfilé serveras med het mangosås samt örtstekt ris med morot, fänkål och paprika.
Wallenbergare serveras med krämig gräddsås, grön ärtpuré samt potatispuré och rårörda lingon.
På bringa och högrev serveras med knaperstekt bacon, romansallad, pepper jack ost, bifftomat, tryffelmajonnäs samt pommes.
Potatis och rotfruktsbiffar serveras med krämig örtsås samt stekt potatis och sparris
Ceasarsallad, välj på kyckling , räkor eller halloumi.
Besöksadress
Följ oss på Facebook
Fler kontaktuppgifter
Hotell & Konferens
Restaurang