Veckans lunch

Vecka 4

Måndag

Köttfärslimpa serveras med persiljegräddsås och rårörda lingon samt mos på sötpotatis och palsternacka.

Tisdag

Fläsknoisette serveras med rödvinssås samt krämig örtsås, ugnsbakade kulpotatis och rostade rotgrönsaker

Onsdag

Viltfärsbiffar serveras med riven råkost i sötsur lingonkompott och skogssvampsås samt stekt klyftpotatis

Torsdag

Stekt kycklingfilé serveras med het mangosås samt örtstekt ris med morot, fänkål och paprika.

Fredag

Wallenbergare serveras med krämig gräddsås, grön ärtpuré samt potatispuré och rårörda lingon.

Veckans soppa

På bringa och högrev serveras med knaperstekt bacon, romansallad, pepper jack ost, bifftomat, tryffelmajonnäs samt pommes.

Veckans vegetariska

Potatis och rotfruktsbiffar serveras med krämig örtsås samt stekt potatis och sparris

Salladsalternativ

Ceasarsallad, välj på kyckling , räkor eller halloumi.