Veckans lunch

Vecka 41

Måndag

Kycklingfilé i krämig currysås smaksatt med banan serveras med persiljestekt kulpotatis och toppas med knaperstekt bacon, kokos och rostade jordnötter

Tisdag

Pannbiff serveras med krämig champinjonsås samt kokt färskpotatis, rårörda lingon i tre sorters kål.

Onsdag

Fläskytterfilé serveras med söt rödvinssås och krämig tzatziki samt ugnsbakad klyftpotatis

Torsdag

Köttfärslimpa serveras med krämig gräddsås samt svartvinbärsgelé och smör- och persiljerostade morötter och palsternacka.

Fredag

Lågtempad Kalv tri tip serveras med mandelpotatispuré och mörk fransk rödvinssås samt ört- och vitlöksrostade svartrötter smaksatt med svensk honung.

Veckans soppa

180g cheeseburger av högrev med karamelliserad lök,
riven gryéreost, dillpicklad saltgurka och romansallad samt
Anno1815´s egna hamburgerdressing.
Serveras med pommes och tryffelmajonnäsdipp.

Veckans vegetariska

Vegetarisk biff:
Baserad på ärtprotein från svenskodlade ärtor med en lätt rökig smak. Serveras med stekt rotfrukt- och potatisrösti samt sås på soltorkade tomater och persilja

Salladsalternativ

Ceasarsallad, välj på kyckling, räkor eller halloumi.