Veckans lunch

Vecka 42

Måndag

Krämig viltskavsgryta smaksatt med rotfrukter, messmör och champinjoner serveras med stekt klyftpotatis och svart vinbärsgelé

Tisdag

Sprödbakad torskfilé med krämig kall skaldjursröra smaksatt med regnbågsrom, dill och citron serveras med kokt kulpotatis.

Onsdag

BBQ glaserad fläskläggsklubba serveras med krämig persiljegräddsås och rotfruktsmos samt cole slaw på rödspetskål, röda äpplen och ananas.

Torsdag

Kålpudding serveras med gräddsås, pepparrotskryddad pressgurka samt rårörda lingon och kokt kulpotatis.

Fredag

Helstekt fläskfilé serveras med krämig rotfruktsgratäng och mörk fransk rödvinssås samt toppas med vårt eget café de Parissmör.

Veckans soppa

180g cheeseburger av högrev med karamelliserad lök,
riven gryéreost, dillpicklad saltgurka och romansallad samt
Anno1815´s egna hamburgerdressing.
Serveras med pommes och tryffelmajonnäsdipp.

Veckans vegetariska

Kryddig rödlinsgryta serveras med kall citronyoghurt och cheddarost stekta quesadillas

Salladsalternativ

Ceasarsallad, välj på kyckling, räkor eller halloumi.