Veckans lunch

Vecka 44

Måndag

Smörstekt kycklingfilé serveras med choronsås samt persiljestekt potatis smaksatt med purjolök och örter samt toppas med svarvad morot.

Tisdag

Kryddig pannbiff serveras med persiljegräddsås, ugnsbakad palsternacka samt kokt färskpotatis och rårörda lingon

Onsdag

Fläskschnitzel serveras med rödvinssås, kokt färskpotatis samt toppas med café de Paris-kryddsmör, gröna ärtor och citron

Torsdag

Smörstekt rödspättafilé serveras med skaldjursröra samt kokt potatis och citron- och honungsbakad morot

Fredag

Fläskytterfilé serveras med krämig potatisgratäng samt ört och vitlökstekta champinjoner och rödbetskryddad tryffelgräddsås

Veckans soppa

180g cheeseburger av högrev med karamelliserad lök,
riven gryéreost, dillpicklad saltgurka och romansallad samt
Anno1815´s egna hamburgerdressing.
Serveras med pommes och tryffelmajonnäsdipp

Veckans vegetariska

Vegetarisk ärtbiff serveras med stekt potatis samt krämig kall örtsås och varma rotfrukter.

Salladsalternativ