Veckans lunch

Vecka 45

Måndag

Smörstekt kycklingfilé serveras med basilikasmörsås och ugnsbakad klyftpotatis med palsternacka samt parmesanbakad tomat.

Tisdag

Stekt rimmat fläsk med krämig löksås och kokt potatis serveras med en sötsyrlig sallad på äpple, morot, vitkål och persilja.

Onsdag

Stora persiljekryddade nötfärsjärpar med gräddsås serveras med en röra av rårörda lingon, tärnad morot och purjolök samt kokt potatis.

Torsdag

Kryddbakad fläskfilé serveras med potatisgratäng vårt eget Cafe dé parissmör samt mörk fransk rödvinssås.

Fredag

Fläskschnitzel fylld med örter och Chevrékräm serveras med svarvad rödbeta och tryffelgräddsås samt stekt kulpotatis.

Veckans soppa

180g cheeseburger av högrev med karamelliserad lök,
riven gryéreost, dillpicklad saltgurka och romansallad samt
Anno1815´s egna hamburgerdressing.
Serveras med pommes och tryffelmajonnäsdipp

Veckans vegetariska

Tagliatelle serveras med Vegetarisk köttfärssås som toppas med parmesan och kall örtkräm.

Salladsalternativ

Ceasarsallad, välj på kyckling, räkor eller halloumi.