Veckans lunch

Vecka 46

Måndag

Köttfärslimpa smaksatt med bacon och persilja samt soltorkade tomater serveras med krämig champinjonsås, broccoli och kokt potatis samt rårörda lingon

Tisdag

Stekt rödspätta med skaldjurskräm serveras med kokta potatis och citron

Onsdag

Kryddig köttgryta serveras med syltlök, krutonger och persiljeslungad rödbeta och kokt potatis

Torsdag

Fetaostfylld Pannbiff serveras med lingongräddsås samt mos på potatis och palsternacka.

Fredag

Nattbakad bringa serveras med mörk fransk tryffelsås samt mandelpotatispuré och hemmagjord kryddig äppelchutney

Veckans soppa

På bringa och högrev serveras med knaperstekt bacon, romansallad, pepper jack ost, bifftomat, tryffelmajonnäs samt pommes.

Veckans vegetariska

Vegetarisk vegfärspaj med svamp och broccoli serveras med sallad på grön sparris, sockerärtor samt persiljekräm.

Salladsalternativ

Vår goda Ceasarsallad, välj på kyckling, räkor eller halloumi.