Veckans lunch

Vecka 5

Måndag

Fläskytterfilé i bit serveras med basilikasmörsås samt ugnsrostad potatis och varm tomat

Tisdag

Ugnsbakad torsk serveras med örtkryddad pepparrotssås samt kokt potatis samt svarvad morot.

Onsdag

Smörstekt kycklingfilé serveras med klyftpotatis och kokossås smaksatt med banan och jordnötter toppas med avokadokräm

Torsdag

Kryddig pannbiff serveras med gräddsås samt rårörda lingon och kokt potatis

Fredag

Fläskschnitzel serveras med rödvinssås samt anjovis, kapris och citronsmör och persiljestekt potatis

Veckans soppa

På bringa och högrev serveras med knaperstekt bacon, romansallad, pepper jack ost, bifftomat, tryffelmajonnäs samt pommes.

Veckans vegetariska

Potatisvåffla med varm kompott på linser, fänkål, lök och tomat serveras med en ”vegetarisk skagen” på tångrom, creme fraiche, rödlök, gräslök, dill och citron

Salladsalternativ

Ceasarsallad, välj mellan kyckling / räkor eller halloumi.