Veckans lunch

Vecka 43

Måndag

Mozzarella- och basilikafylld kycklingfilé serveras med friterad klyftpotatis och mustig sås på semibakad tomat samt chilikryddad avokadokräm

Tisdag

Köttfärslimpa smaksatt med bacon och persilja serveras med krämig gräddsås, sauté på broccoli och röd paprika samt kokt kulpotatis och rårörda lingon

Onsdag

Smörstekt rödspätta serveras med dansk remuladsås och ugnsbakad fänkål samt kokt potatis, citron och dill

Torsdag

Kryddiga nötfärsbiffar med brunsås smaksatt med basilika serveras med mos på potatis, morot och palsternacka samt svart vinbärsgelé.

Fredag

Fläskytterfilé serveras med potatis- och rotfruktskaka smaksatt med cheddar och örter samt mörk rödvinssås gjord på portvin och toppas med vitlökskräm

Veckans soppa

180g cheeseburger av högrev med karamelliserad lök,
riven gryéreost, dillpicklad saltgurka och romansallad samt
Anno1815´s egna hamburgerdressing.
Serveras med pommes och tryffelmajonnäsdipp

Veckans vegetariska

Asiatisk Quorngryta med persilja, chili, ingefära, kokosgrädde och lime serveras med jasminris och strimlade sockerärtor

Salladsalternativ

Ceasarsallad, välj på kyckling, räkor eller halloumi