Veckans lunch

Vecka 6

Måndag

Kycklinglårfilé i thaisås med kokos, röd curry, chili, ingefära, persilja och lime serveras med jasminris.

Tisdag

Cheddarostfyllda fläskrulader serveras med krämig äppelcidersås samt potatis och rotfruktspuré

Onsdag

Köttfärslimpa serveras med kokt potatis och champinjonsås samt kompott på äpple, örter och röd paprika.

Torsdag

Kryddbakad fläskytterfilé serveras med timjangräddsås samt ugnsrostad klyftpotatis och mjukbakad palsternacka

Fredag

Wallenbergare serveras med gräddsås, grön ärtpuré och rårörda lingon samt potatismos

Veckans soppa

På bringa och högrev serveras med knaperstekt bacon, romansallad, pepper jack ost, bifftomat, tryffelmajonnäs samt pommes.

Veckans vegetariska

Nudelwok med quorn serveras i thaisås med kokos, röd curry, chili, ingefära, persilja och lime

Salladsalternativ

Ceasarsallad, välj mellan kyckling / räkor eller halloumi.