Veckans lunch

Vecka 7

Måndag

Biff á la Lindström med kokt potatis serveras med kapriskryddad rödvinsåssås samt crème fraiche smaksatt med bacon och gräslök

Tisdag

Kokt torsk i persiljekryddad äggsås serveras med kokt potatis samt smörslungade morötter.

Onsdag

Köttfärslimpa med kokt potatis och krämig gräddsås serveras med syrlig sallad på rödkål, äpple och salladslök.

Torsdag

Mustig Boeuf bourguignon serveras med rostad mandelpotatis och toppas med syltlök, bacon, persilja och champinjoner

Fredag

Fläskschnitzel med kryddsmör smaksatt med rödbeta och picklad rödlök serveras med rödvinssås och rostade potatisklyftor

Veckans soppa

På bringa och högrev serveras med knaperstekt bacon, romansallad, pepper jack ost, bifftomat, tryffelmajonnäs samt pommes.

Veckans vegetariska

Vegofärspaj smaksatt med potatis, broccoli, purjolök och cheddarost serveras med ”råsauce”

Salladsalternativ

Ceasarsallad, välj mellan kyckling / räkor eller halloumi.