Rödbeta och fetaostfylld pannbiff serveras med persiljegräddsås samt kokt potatis.
Bouillabaisse med lax, torsk och handskalade räkor serveras med dillkryddad aioli och kokt potatis.
Kycklinglårfilé i kokossås smaksatt med lime, chili och ingefära serveras med örtstekt ris.
Kålpudding serveras med krämig gräddsås och kokt potatis samt pepparrotskryddad pressgurka.
Fläskfilé serveras med krämig potatisgratäng samt mörk fransk tryffelsås.
På bringa och högrev serveras med knaperstekt bacon, romansallad, pepper jack ost, bifftomat, tryffelmajonnäs samt pommes.
Rotsellerischnitzel med tartarsås samt friterad potatis och gröna ärtor serveras med anjoviskryddad bladsallad.
Ceasarsallad, välj mellan kyckling / räkor eller halloumi.
Besöksadress
Följ oss på Facebook
Fler kontaktuppgifter
Hotell & Konferens
Restaurang