Veckans lunch

Vecka 8

Måndag

Rödbeta och fetaostfylld pannbiff serveras med persiljegräddsås samt kokt potatis.

Tisdag

Bouillabaisse med lax, torsk och handskalade räkor serveras med dillkryddad aioli och kokt potatis.

Onsdag

Kycklinglårfilé i kokossås smaksatt med lime, chili och ingefära serveras med örtstekt ris.

Torsdag

Kålpudding serveras med krämig gräddsås och kokt potatis samt pepparrotskryddad pressgurka.

Fredag

Fläskfilé serveras med krämig potatisgratäng samt mörk fransk tryffelsås.

Veckans soppa

På bringa och högrev serveras med knaperstekt bacon, romansallad, pepper jack ost, bifftomat, tryffelmajonnäs samt pommes.

Veckans vegetariska

Rotsellerischnitzel med tartarsås samt friterad potatis och gröna ärtor serveras med anjoviskryddad bladsallad.

Salladsalternativ

Ceasarsallad, välj mellan kyckling / räkor eller halloumi.