Veckans lunch

Vecka 9

Måndag

Smörstekt kycklingfilé serveras med ugnsrostad klyftpotatis samt citron och gräslökshollandaise samt kokta morotsstavar

Tisdag

Vårens fiskgryta med lax och torsk serveras i krämig vitvinssås smaksatt med apelsin och tomat samt dill-picklad fänkål och kokt potatis

Onsdag

Kryddig rödbetssmaksatt pannbiff serveras med krämig svampsås samt persilje-smaksatt potatismos

Torsdag

Rimmad oxbringa serveras med krämig senapssås samt ört och purjolöks kryddad pyttpotatis

Fredag

Wallenbergare serveras med krämig gräddsås, grön ärtpuré smaksatt med persilja samt potatismos och rårörda lingon.

Veckans soppa

På bringa och högrev serveras med knaperstekt bacon, romansallad, pepper jack ost, bifftomat, tryffelmajonnäs samt pommes.

Veckans vegetariska

Kryddiga vegfärsbiffar serveras med tomatsås samt rödkålssallad smaksatt med tryffel och purjolök.

Salladsalternativ

Ceasarsallad, välj mellan kyckling / räkor eller halloumi.