Nyheter

Största satsningen hittils

2013-08-23

 

Scandic Arvika gör en av sina största satsningar hittils med renovering av befintliga konferenslokaler, utbyggnation av en helt ny stor sal lämpad för större konferenser, mässor, bröllop, utställningar etc.

Utöver denna renovering gör man dessutom om i flertalet hotellrum som omfattar nya golv, nya möbler, ommålning, golvvärme och kakel i badrummen med rejäv uppfräschning.

 

 

Direkt efter sommarens populära filébuffé sättes första spadtaget ner för hotellets största satsning hittils.
-Här kommer nya glashissen upp, säger hotelldirektören Stefan Johansson och pekar upp i taket vid dagens entréingång. En hiss rakt upp till konferensvåningen för att kunna erbjuda exklusivitet.

Det kommer bli nya toaletter både på nederplan och uppe vid konferensen.
Egen bar på konferensplan för sällskapet som firar galamiddag, bröllop exempelvis.
Inte nog med renoveringen av konferensen, hotellet renoverar även hotellrum som får nya golv, möbler och färger. Badrummen får värme i golven och kakel läggs in. Spotlights och nya duschkabiner.

 

 

Nya konferensen som planeras bli drygt 600kvm beräknas vara klar våren 2014.
Även gamla konferenslokalerna blir helt nyrenoverade med AC och all ny teknik som råder.
Invigningen blir en stor konferens i April med årsstämma, utställning, middag med dansband och underhållning i 2dagar.
Ett helt nytt koncept att kunna erbjuda våra kunder.

 

"Vi skall till och med hyra Arvika Flygfält med hangarer och allt för att göra en heldag med kunden.

Aktiviteter och happenings som vi fått i uppdrag av kunden. En jättegrej" säger Thomas Andersson, säljare på Scandic Arvika.


Vi är erkänt duktiga på maten och när vi nu kan erbjuda en helhetslösning för stora grupper hoppas vi kunna knyta samman nya kontakter fortsätter han.

 

I januari 2013 öppnades portarna till nya köttrestaurangen HÄLL som blev hotellets tredje restaurang och hotellet har förutom mat även SPA anläggningen som är populär bland gästerna.

"Det kan vara en 100-grupp i konferenssalen med egen underhållning och bar samtidigt som de har bröllopsmiddag med vita dukar och levande ljus i restaurangen "Stefan på Statt eller om han/hon har massagebehandling nere på SPA. Det kommer bli en komplett modern anläggning säger hotellägare Stefan Johansson" och tittar spänt på när borren går ner i berget för att förbereda till bergvärmepumparna.

 

 

 

 

 

Skriv ut | Return

Konferans

Konferens

Boka konferans för ditt företag här.

Boende

Boende

Bo på ett av Arvikas i särklass lyxigaste hotell.

SPA

Oscar statt SPA

Koppla av på våran SPA avdelning med olika behandlingar.