Paket & erbjudanden

Scandic Arvika strävar alltid efter att ge dig en så bra hotellupplevelse som möjligt. Våra paketlösningar är utformade för att tillgodose alla dina tänkbara behov under vistelsen. För oss är det lika viktigt om du kommer hit under en eftermiddag medan bilen är på service som om du tar med företaget på en tredagarskonferens – hör av dig så syr vi ihop ditt paket efter dina önskemål.

Golf

Arvikas placering är i det närmsta ultimat för en värmländsk golfupplevelse. I trakterna kring vår kära stad finns tre golfklubbar bara ett bra utslag bort. I vårt golfpaket ingår spel på tre fina banor – Arvika GK, Eda GK och Årjängs GK. Greenfeen för Arvika GK är inkluderad i paketen, men det går givetvis att spela på de andra också. Efter en dags golfspelande bjuds du in till vår avkopplande relaxavdelning och en härlig tvårätters middag i någon av våra restauranger.

Alla priser gäller per person i dubbelrum, enkelrum finns till ett tillägg av 200 kronor. Önskar ni spela på Eda GK eller Årjängs GK är det ett tillägg på 50 kronor per person.

Frukost

Inkluderar övernattning, stor frukostbuffé samt en trerättersmiddag. Du och ditt sällskap ankommer till hotellet på fredag eller lördag och har då ett dygns fullservice.

Serva dig själv medan bilen är på verkstad. Vårt bilpaket är en halvdagslösning där du får tillgång till vår stora frukostbuffé och ett av våra rum att disponera hur du vill, för att sedan ta del av lunchbuffén hos Stefan på Statt.