Paket & erbjudanden

Scandic Arvika strävar alltid efter att ge dig en så bra hotellupplevelse som möjligt. Våra paketlösningar är utformade för att tillgodose alla dina tänkbara behov under vistelsen. För oss är det lika viktigt om du kommer hit under en eftermiddag medan bilen är på service som om du tar med företaget på en tredagarskonferens – hör av dig så syr vi ihop ditt paket efter dina önskemål.

Golf

Arvikas placering är i det närmsta ultimat för en värmländsk golfupplevelse. I trakterna kring vår kära stad finns tre golfklubbar bara ett bra utslag bort. I vårt golfpaket ingår spel på 2 fina banor – Arvika GK & Eda GK. Greenfeen för Arvika GK är inkluderad i paketen, men det går givetvis att spela på de andra också. Efter en dags golfspelande bjuds du in till vår avkopplande relaxavdelning och en härlig tvårätters middag i någon av våra restauranger.

Alla priser gäller per person i dubbelrum, enkelrum finns till ett tillägg av 200 kronor. Önskar ni spela på Eda GK är det ett tillägg på 200 kronor per person.

Vi älskar mat, människor och mysiga miljöer. Hos oss kan du välja bland flera restauranger samt att vi på sommartid öppnar upp vår härliga innergård.

Serva dig själv medan bilen är på verkstad. Vårt bilpaket är en halvdagslösning där du får tillgång till vår stora frukostbuffé och ett av våra rum att disponera hur du vill, för att sedan ta del av lunchbuffén hos Stefan på Statt.