Konferens

Vår fräscha konferensanläggning erbjuder den bästa tänkbara miljön för alla typer av företag och event. Vi kan ta emot upp mot 200 personer i vår stora konferenssal Polstjärnan. Salen på 170 kvadratmeter är perfekt för såväl stora konferenser, mässor och kick-offer. 

Vi ställer fem konferensrum till ditt förfogande. De har alla stora fönster vilket ger ett naturligt och behagligt ljusinsläpp, konferensrummen är luftkonditionerade och utrustade med trådlös WiFi-uppkoppling.

Hos oss finns gott om loungeyta för enklare grupparbeten eller samtal i grupp som du kan nyttja kostnadsfritt.

Vår största konferenssal. Det stora rummet på 170 m² erbjuder fyra sittningsmöjligheter beroende på antalet deltagare. Salen går även att använda för större middagsbokningar. Konferenssalen är fullutrustad med AC, fast projektor, whiteboard och hörslinga.

Lilla och Stora Björn

En stor och rymlig lokal på 100 m² som passar utmärkt för konferens, middagar eller utställning. Rummet kan avdelas med vikvägg för att få ett grupprum (Lilla björn). I fullskalig storlek tar rummet 100 till 80 personer beroende på sittning. Konferenssalen är utrustad med AC, projektor och hörslinga.

Cassiopeja

En perfekt lokal för mindre konferenser och styrelsemöten. Rummet har ett långbord där ni kan variera antalet platser, i utrustningsväg har ni tillgång till AC, en fast projektor och blädderblock.

Vårt minsta rum. Det intima rummet har ett modernt konferensbord omgivet av sköna läderstolar, en 60 tums-TV och en kylande AC. Perfekt för kundmötet, den lilla konferensen eller styrelsemötet.

Alla rum har...

Övrigt

Sittningar

Konferenspaket

Vi erbjuder tre konferenspaket beroende på ditt önskemål.

För särskilda önskemål och större konferenser, vänligen kontakta oss.

Halvdag

320 kr / person
  • Lokal
  • Alt 1: Frukost / förmiddagskaffe
  • Alt 2: Lunch och eftermiddagskaffe

Heldag

429 kr / person
  • Lokal
  • Frukost / förmiddagskaffe
  • Lunch och eftermiddagskaffe

Helpension

Konferens med boende och tillhörande middag