Konferens & event

Vill du göra din konferensen eller ditt event både effektivare, roligare och minnesvärt? Perfekt, då har du kommit rätt. Vår konferensanläggning ger dig och ditt gäng ett helt våningsplan att breda ut er på och vår personal har både resurser och kunskapen för att skräddarsy ett paket utefter vad du vill uppnå. Våra fem konferensrum och vår personal finns där för att du ska få ut exakt det du vill av ditt besök på Scandic Arvika.

Vår fräscha konferensanläggningen erbjuder den bästa tänkbara miljön för alla typer av företag och event. Vi kan ta emot upp mot 200 personer i vår stora konferenssal Polstjärnan. Salen på 170 kvadratmeter är perfekt för såväl stora konferenser, mässor och kick-offer.

Vankas det stor fest? Då är Heaven något för dig. Festvåningen kan abonneras helt och ställas i ordning enligt dina och ditt sällskaps preferenser. Heaven ger er de optimala förutsättningarna att arrangera slutna arrangemang med middag, dans, underhållning – allt på ett och samma plan.
Oavsett om du anordnar en konferens eller bröllopsfest kan ett knippe aktiviteter liva upp. Vi erbjuder allt ifrån lugnare underhållning och temafester till dans på borden – 20-talet är här och det tänker vi låta er fira.