Våra rum

Bo på ett av Arvikas i särklass lyxigaste hotell. På Scandic Arvika hittar du 88 mysiga hotellrum med sammanlagt 170 bäddar. Rummen är generöst och personligt inredda för bästa komfort och trivsel.

Enkelrum inredda i personlig stil, med hög standard. Rummen är utrustade så att du känner dig bekväm under din hotellvistelse.

Personligt inredda dubbelrum, med stort utrymme. Här kan du koppla av i sköna fåtöljer och du har alla bekvämligheter för en trivsam hotellvistelse.

Grandlie

Ett enkelrum för dig som tycker om att sova i en extra stor och härlig säng.

Består av 15 rum belägna i en angränsade byggnad 50 m från huvudhotellet. Rummen har samma standard och comfort som rummen i huvudbyggnaden men är lite mindre till ett lägre pris. Självklart med fritt Wi-Fi. Intill rummen finns det ett stort vardagsrum med stor TV samt soffor och fåtöljer för trevlig samvaro. All service sköts från hotellreceptionen i huvudbyggnaden på Scandic Arvika. Givetvis har du full access till vår relaxavdelning.

Vår svit är ett större rum för dig som söker elegans och välmående om det så är en vistelse för bröllopsnatten eller SPA-helgen. Stor TV, balkong som vätter ut mot gågatan. Soffa samt en skön fåtölj att relaxa i. Rummet har dessutom ett större badrum.

Vi har monterat ett antal sängskåp vilket gör att vi kan erbjuda fyrbäddsrum. Ett ypperligt tillfälle för träningslägret, kompishelgen eller när ni vill umgås tillsammans. Sängskåpen kommer från Scandic centralt och är robusta och tåliga och har även en läslampa. Vi har även dessa sängskåp i några enkelrum vilket gör att vi även kan erbjuda trebäddsrum. Ta kontakt med hotellet för mer information.

Alla rum har...

Övrig fakta

Mer info

På scandic.se kan du läsa mer om hotellet och rummen samt boka rum.