Veckans lunch

Vecka 15

Måndag

Köttfärslimpa smaksatt med bacon och persilja samt soltorkade tomater serveras med krämig gräddsås, broccoli och kokt potatis samt rårörda lingon.

Tisdag

Smörstekt rödspätta serveras med dansk remuladsås och kokt potatis samt citron och dill

Onsdag

Mozzarella- och timjanfylld kycklingfilé serveras med friterad klyftpotatis och tomatconcassé samt avokadokräm med citron och sweetchili

Torsdag

Kryddiga nötfärsbiffar serveras med gräddsås smaksatt med basilika samt mos på potatis, morot och palsternacka.

Fredag

Fläskytterfilé serveras med potatis- och rotfruktsgratäng samt krämig sås på tomat, grädde och persilja.

Veckans soppa

På bringa och högrev serveras med knaperstekt bacon, romansallad, pepper jack ost, bifftomat, tryffelmajonnäs samt pommes.

Veckans vegetariska

Asiatisk Quorngryta med persilja, chili, ingefära, kokosgrädde och lime serveras med jasminris och strimlade sockerärtor

Salladsalternativ

Ceasarsallad, välj mellan kyckling, räkor eller halloumi.