Veckans lunch

Vecka 16

Måndag

Plommonspäckad fläskkarré serveras med krämig gräddsås och persiljeslungade morötter samt äppelmos och kokt potatis

Tisdag

Schnitzel fylld med örter och Chevrékräm serveras med svarvad rödbeta och tryffelgräddsås samt honungsslungad kulpotatis

Onsdag

Stora persiljekryddade nötfärsjärpar med gräddsås serveras med en röra av rårörda lingon, strimlad morot, röd spetskål och purjolök samt kokt potatis

Torsdag

Påskbuffé á la Statt´s Tradition.
(ingen vanlig lunch denna dag)

Fredag

* STÄNGT
À la carte öppnar 16.00

Veckans soppa

På bringa och högrev serveras med knaperstekt bacon, romansallad, pepper jack ost, bifftomat, tryffelmajonnäs samt pommes.

Veckans vegetariska

BBQ Pulled jack fruit serveras med stekt klyftpotatis samt coleslaw på ananas och färsk rödspetskål

Salladsalternativ

Ceasarsallad, välj mellan kyckling, räkor eller halloumi.