Veckans lunch

V.12

Måndag

Biffstroganoff med saltgurka, crème fraiche och ris.

Pasta med kyckling, soltorkad tomat & basilika.

Tisdag

Panerad spättafilé med remouladsås, citron & kokt potatis.

Högrevsburgare med briochbröd, aioli, sallad, rostad lök & pommes.

Onsdag

Grillad kycklingfilé med ratatouille & klyftpotatis.

Ädelostgratinerad broccoligratäng med skinka.

Torsdag

Viltskavsgryta med rårörda lingon och potatismos.

Ugnsbakad kycklingklubba med grönsaksris & yoghurtsås.

Fredag

Wallenbergare med potatismos, skirat smör, & gröna ärtor.

Pasta med rostbiff, bladspenat & ädelost.

 

Veckans soppa

Veckans vegetariska

Wokade nudlar med färska grönsaker och qourn.

Salladsalternativ

Klassisk Caesarsallad med kyckling, bacon, och Statt’s berömda dressing.

Skaldjurssallad. Få en skål med skaldjur och blanda din egna sallad från vår stora salladsbuffé.