Veckans lunch

V.14

Måndag

Köttbullar med pressgurka, lingonsylt, potatispuré & krämig gräddsås.

Pasta med lax, grön sparris & vitt vin. Toppas med riven parmesan.

Tisdag

Krämig fiskgryta, med grädde, dill & skaldjur. Serveras med kokt potatis.

Grillad högrevsburgare, serveras med sallad, tryffelaioli, picklad lök samt klyftpotatis.

Onsdag

Grillad kycklingfilé med krämig potatisgratäng & portvinsås.

Kålpudding, med gräddsås, lingon & kokt potatis.

Torsdag

Hjortfärsbiffar med rostade rotsaker & svampsås.

Pasta med rostbiff, champinjoner & grädde. Toppas med riven parmesan.

Fredag

Nattbakad fläskkarré från Mikael Magnusson i Sälboda. Serveras med smörig morotspuré med smak av röd curry, rostad potatis & rödvinssås.

Köttfärspaj med rostad majs & tomatsalsa.

Veckans soppa

Veckans vegetariska

Veckans vegetariska: Grönsaksbiff med rostad potatis, örtkräm & krossade valnötter.

Salladsalternativ

Klassisk Caesarsallad med kyckling, bacon, och Statt’s berömda dressing.