Veckans lunch

v.20

Måndag

Grillad kycklingfile serveras med rostad potatis  & pepparsås.

Pasta med räkor, vitt vin, grädde, dill & bladspenat

Tisdag

Pocherad Torsk med skaldjurssås & kokt färskpotatis.

Pulled pork-burgare med coleslaw picklad lök & friteread potatis.

Onsdag

Rostbiff med kokt potatis, harricotsverts & cognacsås.

Wokade nudlar med färska grönsaker & kyckling.

Torsdag

Pannbiff med gräddsås & kokt potatis.

Pytt i panna med stekt ägg & rödbetor.

Fredag

Fläskytter med rostad klyftpotatis & bearnaisesås.

Pasta med kyckling, kastanjechampinjoner, grädde, & spenat.

Veckans soppa

Veckans vegetariska

Tikka masala med färska grönsaker, serveras med ris.

Salladsalternativ

Ceasarsallad med kyckling, bacon, tomat, gurka, rödlök, krutonger och Statt’s  caesardressing.