Veckans lunch

v.20

Måndag

Mörbakad fläsksida serveras med potatismos & löksky.

Pasta med räkor, tomat & bladspenat

Tisdag

Pocherad kummel med pepparrot, skirat smör, dill & kokt färskpotatis.

Pulled pork-burgare med coleslaw picklad lök & friteread potatis.

Onsdag

Rosastekt rostbiff med klyftpotatis, bladspenat & cognacsås.

Wokade nudlar med färska grönsaker & kyckling.

Torsdag

Pannbiff med champinjonsås & kokt potatis.

Pytt i panna med stekt ägg & rödbetor.

Fredag

Grillad fläskfilé med rotsaksgratäng & rostad vitlökssås.

Pasta med lax, grädde, örter & ruccola.

Veckans soppa

Veckans vegetariska

Tikka masala med färska grönsaker.

Salladsalternativ

Klassisk Ceasarsallad med kyckling, bacon, och Statt’s berömda dressing.