Kycklingfilé serveras med pepparsås, harricots verts samt rostad potatis.
Pasta med bacon, grädde och spenat, toppas med parmesan.
Högrevsburgare med svartpepparmajonäs, tomat, hjärtsallad och karamelliserad lök samt klyftpotatis.
Smörstekt rödspätta serveras med skirat smör, kapris, dill, tomat samt kokt potatis.
Persiljejärpar serveras med gräddsås, saltgurka samt kokt potatis.
Broccoligratäng med ädelost och skinka, samt kokt potatis.
Biff bourgogne med syltlök och sidfläsk, samt kokt potatis.
Pytt i panna med rödbetor och stekt ägg.
Helstekt fläskfilé serveras med tryffelrödvinssås, bakad tomat, samt potatisgratäng.
Pasta med räkor, vitt vin, dill och grönsaker, toppas med parmesan.
Rödbetsbiffar med potatissallad på rädisor, sparris, harricots verts, rödlök och ruccola samt chimmichurri.
Besöksadress
Följ oss på Facebook
Fler kontaktuppgifter
Hotell & Konferens
Restaurang