Veckans lunch

V.32

Måndag

1.Grillad kycklingfilé serveras med tryffelrödvinsås samt örtrostad klyftpotatis.

2.Pasta med lax, grönsaker & tomat, toppad med riven parmesan.

Tisdag

1. Pocherad torsk  med apelsin, fänkål, krossad tomat  & saffran serveras med kokt potatis.

2.Köttbullar med färskpotatis, gräddsås & lingonsylt.

Onsdag

1.Mörbakad karré med grönpepparsås & bakad tomat. Serveras med kokt potatis.

2.Rödvinsbrässerad kycklinglårfilé med champinjoner & kokt potatis.

Torsdag

1.Köttfärslimpa med tzatziki, råstekt potatis, örter & bladspenat.

2.Stekt choritzo med persiljestuvad potatis & senap.toppas med friterad lök.

Fredag

1.Wallenbergare med potatismos, gröna ärtor & skiratsmör.

2.Krämig blomkålsgratäng med bacon & parmesan

Veckans soppa

Veckans vegetariska

Grönsakslasagne med tomatsallad.

Salladsalternativ