Veckans lunch

v.33

Måndag

Grillad kycklingfilé med saltrostad färskpotatis & tzatziki.

Pasta med räkor, tomat & bladspenat.

Tisdag

Panerad rödspätta med remouladsås & dillkokt färskpotatis.

Högrevsburgare med lök, tomat, hemslagen svartpepparmajonnäs & friterad potatis.

Onsdag

Rosastekt rostbiff med potatisgratäng & tryffelsås.

Wokade nudlar med färska grönsaker & kyckling.

Torsdag

Mörbakad fläskkarré med rostade rotsaker & pepparsås.

Rostad kycklingklubba med ångkokt ris & currysås.

Fredag

Grillad fläskfilé med rostad potatis, bakad tomat & hemslagen bearnaisesås.

Pasta bolognese toppad med riven parmesan.

Veckans soppa

Veckans vegetariska

Parmesangratinerad cannelloni.

Salladsalternativ

Klassisk Caesarsallad med kyckling, bacon, & Statt’s berömda dressing.