Veckans lunch

V.36

Måndag

Grillad kycklingfilé, med haricotsverts & rostad vitlökssås, serveras med råstekt potatis.

Pasta, med lax, dill, grädde & bladspenat. Toppas med riven parmesan.

Tisdag

Pocherad torsk med dillhollandaise, ärtor & kokt potatis.

Pyttipanna med stekta ägg & rödbetor.

Onsdag

Helstekt fläskytterfilé serveras med smörbakad lök, rödvinssås & potatispuré.

Köttbullar med gräddsås, lingon & kokt potatis.

Torsdag

Köttfärslimpa smaksatta med bacon & fetaost, serveras med tzatziki & rostad potatis.

Nötstek med pressgurka, gel, krämig gräddsås & kokt potatis

Fredag

Ostfylld schnitzel med rödvinssås, bakad tomat, kryddsmör & rostad klyftpotatis.

Pasta med färska grönsaker, skinka & ädelost

Veckans soppa

Veckans vegetariska

Zucchinibiffar smaksatt med fetaost, serveras med tzatziki och rostad potatis

Salladsalternativ