Veckans lunch

Vecka 4

Måndag

Köttfärslimpa serveras med krämig champinjonsås,  broccoli och kokt potatis samt rårörda lingon.

Tisdag

Tempurastekt torskfilé serveras med dansk remouladsås och kokt potatis samt citron och dill.

Onsdag

Fläskytterfilé serveras med potatis och rotfruktsgratäng samt krämig sås på tomat, grädde och persilja.

Torsdag

Kryddiga nötfärsjärpar serveras med tryffelgräddsås samt mos på potatis och palsternacka.

Fredag

Kycklingpiccata serveras med kryddbakat ris samt sås på soltorkade tomater, grädde och basilika.

Veckans soppa

Högrevsburgare med tryffelmayo, karamelliserad lök, tomat och bacon.
Serveras med pommes stripes.

Veckans vegetariska

Asiatisk Quorngryta med persilja, chili, ingefära, kokosgrädde och lime serveras med stekt potatis och sockerärtor.

Salladsalternativ

Caesarsallad, välj mellan räkor/kyckling eller halloumi.