Veckans lunch

V.8

Måndag

Äppel och honungsmarinerad fläskarre, serveras med rostad potatis och rödvinssky

Krämig pasta med grönsaker och skinka

Tisdag

Pocherad torsk serveras med potatispure och vitvinssås.

Högrevsburgare med sallad, tomat, och aioli serveras med friterad potatis.

Onsdag

Heta kycklingklubbor med rostad potatis samt ratatouille.

Broccolligratäng med ädelost och skinka, serveras med rostad potatis.

 

Torsdag

Pannbiff med kokt potatis, gräddsås och lingon.

Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor.

Fredag

Grillad fläskfilé med potatisgratäng, bakad tomat samt rödvinsås.

Pasta med vittvin, fänkål och lax.

Veckans soppa

Veckans vegetariska

Tikka masala med grönsaker serveras med ris.

Salladsalternativ

Klassisk Caesarsallad med kyckling, bacon, & Statt’s caesardressing.

Skaldjurssallad. Få en skål med skaldjur och blanda din egna sallad från vår stora salladsbuffé.