Veckans lunch

v15

Måndag

Brässerad fläsknoisette med gräddsås, stekt broccoli & kokt potatis.

Pasta med lax bladspenat, svamp & grädde. Toppas med riven parmesan.

Tisdag

Pocherad sejrygg med dillsmörsås, potatismos & gröna ärtor.

Högrevsburgare med picklad rödlök, aioli, tomat & sallad. Serveras med friterad potatis.

Onsdag

Kåldolmar, serveras lingon, gräddsås & kokt potatis.

Pyttipanna med rödbetor & stekt ägg.

Torsdag

Grillad kycklingfilé med pepparsås, rostade rotfrukter & bladspenat.

Renskavsgryta med lingon & kokt potatis.

Fredag

Grillad fläskfilé med haricots verts, potatisgratäng & smörad rödvinssås.

Pasta med tomat, bacon & lök. Toppad med riven parmesan.

Veckans soppa

Veckans vegetariska

Ricotta & spenatfylld cannelloni serveras med tomatsås & riven parmesan.

Salladsalternativ

Klassisk Caesarsallad med kyckling, bacon, & Statt’s berömda dressing.

Skaldjurssallad. Få en skål med skaldjur & blanda din egna sallad från vår stora salladsbuffé.