Veckans lunch

v16

Måndag

Köttbullar med gräddsås, rårörda lingon & potatismos.

Pasta med strimlad fläskytter, champinjoner, lök, grädde & bladspenat. Toppas med riven parmesan.

Tisdag

Smörstekt torsk med romsås, citron & dillkokt potatis.

Högrevsburgare med aioli, rostad lök, picklad lök & friterad potatis.

Onsdag

Flygande Jakob på vårt vis. Serveras med ångkokt ris.

Stekt chorizo med persiljestuvad potatis & senap.

Torsdag

Pannbiff med smörbakad lök, potatismos & rödvinssås.

Rostad blomkålsgratäng med skinka & ädelost. Serveras med kokt potatis.

Fredag

Smörstekt schnitzel med rostad potatis, bearnaises & gröna ärtor.

Pasta bolognese toppad med riven parmesan.

Veckans soppa

Veckans vegetariska

Pasta med skogschampinjoner, karljohansvamp, soltorkade tomater & bladspenat. Toppas med riven parmesan.

Salladsalternativ

Klassisk Caesarsallad med kyckling, bacon, & Statt’s berömda dressing.

Skaldjurssallad. Få en skål med skaldjur & blanda din egna sallad från vår stora salladsbuffé.