Veckans lunch

v18

Måndag

Fläskytterfilé med gremolata, saltrostad färskpotatis & kall örtsås.

Köttbullar med gräddsås, lingon & kokt potatis.

Tisdag

Halstrad laxfilé med dillhollandaise, färskpotatis & gröna ärtor.

Högrevsburgare med tryffelmajonnäs, sallad, saltgurka, rostad lök & friterad potatis.

Onsdag

Högrevsgryta med smak av timjan, apelsin & rotsaker. Serveras med kokt potatis.

Pasta med gravad lax, sparris, lök, parmesan & grädde.

Torsdag

Hjortfärsbiff, med gräddsås & rostade rotfrukter.

Falukorv med persiljestuvad potatis & senap.

Fredag

Grillad fläskfilé med råstekt potatis, tomatsallad & choronsås.

Pasta med kyckling, primörer & grädde. Toppas med riven parmesan.

Veckans soppa

Veckans vegetariska

Falafel med färskpotatissallad & kall örtsås.

Salladsalternativ

Klassisk Ceasarsallad med kyckling, bacon, & Statt’s berömda dressing.

Skaldjurssallad. Få en skål med skaldjur & blanda din egna sallad från vår stora salladsbuffé.