Veckans lunch

v19

Måndag

Grillad kycklingfilé serveras med krämig potatisgratäng & karljohansvampsås.

Pasta med lax, grönsaker & tomat. Toppad med riven parmesan.

Tisdag

Fiskgryta med grädde, örter & färskpotatis.

Grillad högrevsburgare med klassisk hamburgardressing, saltgurka & inkokt lök. Serveras med friterad potatis.

Onsdag

Mörbakad karré serveras med rostade rotsaker & grönpepparsås.

Rödvinsbrässerad kycklinglår, med sidfläsk, champinjoner & kokt potatis.

Torsdag

Köttfärslimpa med tzatziki, råstekt potatis, örter & bladspenat.

Stekt choritzo med persiljestuvad potatis & senap.

Fredag

Wallenbergare med potatismos, gröna ärtor & skiratsmör.

Krämig blomkålsgratäng med bacon & cheddarost.

Veckans soppa

Veckans vegetariska

Grönsakslasagne med tomatsallad.

Salladsalternativ

Klassisk Caesarsallad med kyckling, bacon, och Statt’s berömda dressing.