Veckans lunch

v2 2021

Måndag

Biffstroganoff med saltgurka, crème fraiche & ris.

Krämig pasta med lax, fänkål, lök & dill. Toppas med parmesan.

Tisdag

Pocherad torsk med ägg & persiljesås, serveras med kokt potatis.

Högrevsburgare med aioli, sallad, picklad lök & friterad potatis.

 

Onsdag

Grillad kycklingfilé med örtrostad klyftpotatis & bearnaisesås.

Wokade nudlar med fläskkött, färska grönsaker & sötsursås.

Torsdag

Nötfärsbiffar med cognacsås, rostade rotsaker & bladspenat.

Panerad spättafilé med skaldjursröra & kokt potatis.

Fredag

Grillad fläskytterfilé med krämig potatisgratäng & grönpepparsås.

Pasta med kyckling, pesto och färska grönsaker.

Veckans soppa

Veckans vegetariska

Canneloni med ricotta & spenat toppas med krämig blomkålssås & parmesan.

Salladsalternativ

Klassisk Ceasarsallad med kyckling, bacon, & Statt’s berömda dressing.

Skaldjurssallad. Få en skål med skaldjur & blanda din egna sallad från vår stora salladsbuffé.