Veckans lunch

V24

Måndag

Nattbakad fläskkarré med gräddsås, kokt potatis & pressgurka.

Ädelostgratinerad blomkålsgratäng med skinka & kokt potatis.

 

 

Tisdag

Panerad spättafilé med remouladsås, citron & färskpotatis.

Högrevsburgare med aioli, sallad, tomat, rostad lök & friterad potatis.

Onsdag

Grillad kycklingfilé med mild chilibearnaise & klyftpotatis.

Pasta med lax, dill, spenat & grädde. toppas med riven parmesan.

Torsdag

Grillad fläskytterfilé med pepparsås & krämig potatisgratäng.

Ugnsbakad kycklingklubba med rödvinssås, smörstekta champinjoner & kokt potatis.

Fredag

Wallenbergare med potatismos, lingon, gröna ärtor & skirat smör.

Pasta med skaldjur, blomkål, bladspenat & grädde.

Veckans soppa

Veckans vegetariska

Wokade nudlar med färska grönsaker och qourn.

Salladsalternativ

Klassisk Ceasarsallad med kyckling, bacon, & Statt’s berömda dressing.