Veckans lunch

v34

Måndag

Grillad fläskytterfilé serveras med krämig potatisgratäng, rödvinssås & haricotsverts.

Pasta penne med rostbiff, lök, champinjoner, grädde & dijonsenap.

Tisdag

Fish and chips serveras med remouladsås & citron.

Pytt bellman med stekt ägg & rödbetor.

Onsdag

Kålpudding med gräddsås, lingon & kokt potatis.

Gravad lax med dillstuvad potatis & citron.

Torsdag

Texas chili på högrev, serveras med picklad lök, coleslaw & rostad potatis.

Fläsklägg med rotmos & mild senapssås.

Fredag

Fläskfilé Chicago style, serveras med chipotlesås, rostad potatis & bakad tomat.

Färsk pasta med bacon, bladspenat, parmesan & grädde.

Veckans soppa

Veckans vegetariska

Morotsbiffar med rostad potatis & fetaostkräm.

Salladsalternativ

Klassisk Caesarsallad med kyckling, bacon, och Statt’s berömda dressing.