Veckans lunch

v36

Måndag

Grillad kycklingfilé med haricots verts & rostad vitlökssås. Serveras med råstekt potatis.

Pasta med lax, dill, grädde & bladspenat. Toppas med riven parmesan.

 

Tisdag

Pocherad torsk med dillhollandaise, gröna ärtor & kokt potatis.

Pyttipanna med stekta ägg & rödbetor.

Onsdag

Helstekt fläskytterfilé serveras med smörbakad lök, rödvinssås & potatispuré.

Köttbullar med gräddsås, lingon & kokt potatis.

Torsdag

Köttfärslimpa smaksatta med bacon & fetaost, serveras med tzatziki & rostad potatis.

Nötstek med pressgurka, gel, krämig gräddsås & kokt potatis

Fredag

Ostfylld schnitzel med rödvinssås, bakad tomat, kryddsmör & rostad klyftpotatis.

Pasta med färska grönsaker, kyckling & ädelost.

Veckans soppa

Veckans vegetariska

Zucchinibiffar smaksatta med fetaost, serveras med tzatziki och rostad potatis

Salladsalternativ

Klassisk Caesarsallad med kyckling, bacon, och Statt’s berömda dressing.