Veckans lunch

v38

Måndag

Grillad Kycklingfilé med ångkokt ris & rödcurrysås.

Stekt falukorv med stuvad vitkål, serveras med kokt potatis.

Tisdag

Panerad rödspätta med romsås, dill, citron & kokt potatis.

Högrevsburgare med rostad lök, sallad, tomat, majonnäs & friterad potatis.

Onsdag

Fläsknoisette med bearnaisesås, stekta primörer & rostad potatis.

Köttbullar med gräddsås, lingon & kokt potatis.

Torsdag

Höstgryta på högrev med champinjoner, rotfrukter & grädde.

Serveras med kokt potatis.

Parmesangratinerad canneloni med knaperstekt bacon & tomatsås.

Fredag

Klassisk Wallenbergare med potatismos, ärtor & skirat smör.

Pasta penne med skinka, svamp & grädde. Toppas med ruccola & riven parmesan.

Veckans soppa

Veckans vegetariska

Tortellini fylld med ricotta & spenat, serveras med tomatsås & riven parmesan.

Salladsalternativ

Klassisk Caesarsallad med kyckling, bacon, & Statt’s berömda dressing.