Veckans lunch

v39

Måndag

Grillad fläskytterfilé med rostad potatis & cognacsås.

Pasta bolognese, toppad med parmesan.

Tisdag

Halstrad laxfilé med kokt potatis & dillsmörsås.

Pulled pork med friterad potatis, picklad lök & coleslaw.

Onsdag

Boeuf bourgogne med syltlök, sidfläsk & champinjoner.

Krämig laxlåda med skirat smör, dill, citron & gröna ärtor.

Torsdag

Rosastekt nötstek serveras med rostade rotsaker, potatis, svartvinbärsgelé & krämig gräddsås.

Färsk pasta med Skogssvamp, spenat & fläskkött. Toppas med riven parmesan.

Fredag

Grillad fläskfilé serveras med haricots verts, friterad potatis & mild chilibearnaise.

Köttbullar med rårörda lingon, kokt potatis & gräddsås.

Veckans soppa

Veckans vegetariska

Vegetarisk tikka masala, serveras med ris.

Salladsalternativ

Klassisk Ceasarsallad med kyckling, bacon, och Statt’s berömda dressing.